Boomstam tafeltje
Ik ben gek op hout: van houten vloeren tot houten balken aan het plafond. Niet zo gek dus dat ik enorm gek ben op boomstamtafeltjes! Gewoon simpel een boomstam in je huis zetten voegt zoveel toe aan je interieur.  Je haalt een stukje natuur in huis en het geeft een knus en warm gevoel. Wij hebben dit stuk boomstam een tijdje geleden gekregen en konden het niet laten om er een bijzettafeltje van te maken. De stam is wel erg zwaar, daarom hebben we er wieltjes onder gezet. Zo kan je hem eigenlijk overal neerzetten, erg handig!
Zie hieronder de foto’s van het resultaat! 😉
Boomstam tafeltje
Boomstam tafeltje
Boomstam tafeltje
Boomstam tafeltje
Boomstam tafeltje
Ben jij ook zo fan van boomstamtafeltjes en waar gebruik jij het voor? Ik ben erg benieuwd wat jij er van vindt! Laat het weten in een reactie hieronder of via de Instagram page van Binnen Koekeloeren!
 
Liefs, Annemarie