DIY Home

Geverfde lambrisering

lambrisering

Omdat we in de woonkamer 1 muur helemaal grijs gemaakt hebben, wilden we in de slaapkamer eigenlijk iets anders. En met anders bedoel ik dan ook Γ©cht iets anders, namelijk: een lambrisering van verf! Een lage lambrisering schijnt je kamer groter te doen lijken, dus waarom niet? We hebben de hoogte op 1 meter afgesteld en zijn gaan verven. Spannend altijd hoe het er uiteindelijk uit komt te zien.
We zijn voor de kleur ‘Zink Grijs’ gegaan uit de collectie van Karwei’s ‘Kleuren van Nu’. Even schrikken was het wel toen we de kleur net hadden aangebracht en het enorm donker leek… Gelukkig na een half uurtje droogde het heel licht op! Zoals ik al zei hebben we deze kleur ook beneden in de woonkamer en we zijn er erg blij mee. Het lichte grijs straalt een warme sfeer uit en je kan het combineren met allerlei kleuren.
De lambrisering is, al zeg ik het zelf, ook heel mooi geworden. Het maakt de slaapkamer net wat speelser en ziet er strak uit! Nu nog even frutselen en kijken wat we met de rest van de kamer gaan doen πŸ™‚ We zitten nog te twijfelen of we de strook door zullen trekken achter het bed. Suggesties zijn welkom!

lambrisering

 

lambrisering

Hyacinten

 

Zink grijs verf

3 Comments

 • Reply
  Lottie
  24 oktober 2015 at 19:27

  Prachtige kleur, hebben jullie als basis kleur echt wit?

  • Reply
   Annemarie
   6 november 2015 at 08:56

   Dankjewel! Ja de muren zijn als basis wit waar we de zink grijze kleur overheen hebben geverfd.

 • Reply
  Lausje
  28 maart 2015 at 23:06

  Heel mooi geworden!! Leuke blog heb je ook! πŸ™‚

 • Leave a Reply