Voor alles is een eerste keer. Dus hier is ‘ie: mijn eerste blog! Van kinds af aan ben ik al bezig met interieur. Ik doe mijn inspiratie vooral op van Pinterest, Instagram en andere bloggers. Sinds een paar jaar ben ik, om het zo maar te zeggen, ‘verzot’ op Scandinavisch interieur. De rustige kleuren, natuurlijke decoratie… ik hou er van!

Sinds vorige maand wonen we in een nieuw huis, tijd dus om mijn creativiteit erop los te laten. Vandaar ook dat ik dan toch eindelijk zelf ook ben begonnen met bloggen. Ik wil graag mijn ideeën met jullie delen en zal dan ook snel foto’s posten van ons ’thuisje’!

Hieronder vast een impressie van onze smaak:

Collage van de stijl die wij ook in huis hebben (geen eigen foto's)

Collage van de stijl die wij ook in huis hebben (geen eigen foto’s)

Hoe dan ook: welkom op mijn blog!

Liefs, Annemarie