Jij bent Ibiza… én Scandinavië!
Weet jij precies wat voor woonstijl jij hebt? En is deze wel hetzelfde als die van je partner? Op de site van vtwonen kun je nu de woontest doen! Of de test heel betrouwbaar is durf ik niet te zeggen omdat je steeds maar uit 2 verschillende foto’s kunt kiezen, maar toch was ik benieuwd naar de uitslag en heb ik de test gemaakt. Uit de test blijkt dat ik zowel Ibiza als Scandinavië ben! Grappig, omdat dit toch aardig overeen komt met de stijl bij ons thuis 🙂

Win shoptegoed!
Het leuke van de test is dat je, naast dat je te weten komt wat jouw woonstijl is, ook kans maakt op een waardebon van €100,00 om te besteden in de vtwonen shop! De moeite waard toch? Klik hier om zelf de test in te vullen, of bekijk hieronder de uitslag van mijn test:

‘Jij bent Ibiza.. én Scandinavië!

Jij houdt van kleurrijk én van basic. Er is plaats in jouw huis voor design maar ook voor tweedehands spullen. Kortom, jij combineert moeiteloos uiteenlopende stijlen. Degene die met jou samenwoont, mag blij zijn als het gaat om het inrichten van jullie huis. Voor elk meubelstuk vind jij wel een plekje en door er een persoonlijke draai aan te geven vormen ze samen toch een geheel.’

moodboard vtwonen

 

p.s: op 21 maart maak jij kans om € 10.000,- aan woonaccessoires te winnen. Bekijk de actie hier!