Kaarskandelaar

Al een tijdje terug kwam ik op de webshop van Eyoba, een overzichtelijke webshop met mooie interieurartikelen. We hebben vorig jaar een nieuwe eettafel gekocht met daarbij passende eetkamerstoelen. Om het plaatje compleet te maken waren we nog op zoek naar accessoires.

Op de website van Eyoba kwamen we een kaarshouder tegen die goed bij ons interieur paste. Het zijn robuuste kandelaars gemaakt van hout met bovenop een glazen houder waar een waxinelichtje in kan.

Kaarskandelaar fruitkistDe kaarshouder staat niet alleen mooi op de eettafel maar staat ook leuk bij onze fruitkistjes of op het tv-meubel. De kaarshouder is helaas wel te groot en te lomp om los van elkaar te plaatsen, dit ziet er niet leuk uit en daarom moet je ze eigenlijk wel bij elkaar plaatsen.

De kandelaar is gemaakt van mooi ruw maar zwaar hout, doordat de kandelaar vrij zwaar is valt hij niet zomaar om. Sinds kort hebben we ook een tuintafel, we hebben nog niet buiten gezeten maar deze kaarskandelaar zal het goed doen in de zomermaanden om sfeer aan tafel te brengen.

De kaarshouder is gemaakt door het Spaanse merk LaForma, ze maken niet alleen accessoires maar ook design meubels. Het merk bestaat al sinds 1982 en heeft sindsdien al een sterke reputatie opgebouwd in de meubelindustrie. Je betaalt wat voor het merk, maar de kwaliteit van het product is dan ook gegarandeerd!